DAC… sau mai bine zis Deschiderea Anului Cercetășesc a fost un eveniment care a strâns la noi acasă, un pic mai mult de 70 de cercetași de peste tot. Prin „peste tot” evident înțelegem centrele locale Alba Iulia, Bacău, București, Cluj Napoca, Dej, Drăgășani,  Miercurea Ciuc, Oradea și Timișoara. 😀

Și pentru că ne-o plăcut tare mult de ei, noi exploratorii și cu lidereii mureșeni,  le-am pregătit invitațiilor un weekend de milioane și sute de milioane… învelit într-un cadru simbolic ce a presupus conviețuirea mai multor comunități sub același acoperiș.

În ziua cea dintâi am profitat de ocazie să ne cunoaștem mai bine și împreună să pornim în dimineața ce a urmat, să cucerim cât mai multe vârfuri ale lui Mesner.

Vremea a ținut cu noi…soare cald de toamnă, peripețiile și ele…Cluju’ știe :P, dar în cele din urmă cei „șmecheri” s-au remarcat și-au plecat cu premiile la fel de „șmechere” ca și ei :D… Seara o cântare și-o serbare, că deh… nu puteam trece așa ușor peste 2 decenii de cercetășie mureșeană și dacă tot eram printre prieteni de ce să nu ne punem o dorință, să suflăm în lumânare și să mâncăm un picuț de tort? 😀 Zis și făcut!

Iar în final, ne-am bucurat că au fost alături de noi, le mulțumim pentru participare și ii mai așteptam pe la noi.

Și cu un asemenea start suntem noi convinși că ceea ce urmează va fii de excepție, voi veți decide singurei 🙂

Numa’ bine! Click-uiti și aici pt a va delecta ochișorii 😉

Advertisements