Poate cel mai așteptat eveniment al anului, a fost și de această dată un succes desăvârșit. Balul Crăciunului 2010, a reunit pentru prima dată noile unități de lupișori și temerari, cu cea de exploratori (deja bătrâni :P), plus seniori și lideri.

Într-un cadru relativ restrâns și într-o atmosferă familială, cercetașii noștrii au început și au încheiat seara prin jocuri la foc automat. Râsetele, chicotelile, distracția, veselia, ajutate de baloane, bilețele colorate și gustări ca la mama acasă, au răsunat câteva ore bune, în cetatea mureșeană :D… și drept răsplată am aflat cele mai trăznite tradiții de Crăciun, din lumea  mare și întreagă.

Iar când treburile au devenit serioase ( adică Moșul se lăsa prea mult așteptat… ), cercetașii a.k.a. spiridușii, cu mic, cu mare, au confecționat cele mai orginiale și nemaipomenite podoabe și au făcut astfel cel mai deosebit braduț, după care s-au așezat cuminți în jurul lui și s-au pornit cu colinda pentru a-l îmbuna pe Moș.

Dacă nu știați că…

…. aflați acum :D.

Și a venit și nu oricum… cu cadouri multe, faine și pt toți 😀

Cam acestea au fost ingredientele pentru un bal reușit, ultima activitate cerce din acest an calendaristic :D. Ce ne puteam dori mai mult?

 

Mai multe poze aici 😀

Advertisements