Cu puțin timp în urmă, cei mai mici dintre noi, au profitat de sosirea mult așteptatei primăveri și au pornit entuziaști și energici în prima lor „vânătoare”. Astfel au petrecut o frumoasă zi de sâmbătă, colindând cărările împădurite de la Platoul Cornești (o zonă din orășelul nostru :D).

Aventura a început odată cu observarea unor ciocănitori zburlite și a continuat cu un timid „rendez-vous” între lupișorii noștrii și niște căprioare. Deși fascinați de acestea, micuții vânători nu au uitat pentru ce s-au adunat și au continuat căutarea „copacului fericirii”. Peripețiile, popasurile, aerul rece de primăvară timpurie și chiar noroiul din pădure au avut farmecul și rolul lor în această căutare. Când așteptatul copac s-a ivit în fața lupișorilor, zâmbetele de mulțumire nu au ezitat să apară. Miculuții l-au înconjurat și i-au povestit multe și mărunte, multe și mari, despre ziua ce-a trecut, concluzionând că a fost o vânătoare pe cinste :D.

La întoarcere, la fel de energici ca la început, copiii s-au jucat și s-au distrat, dar mai mult decât atât, fiecare lupișor și-a primit râvnitul carnețel de vânătoare.

Cine nu și-ar dori o așa zi? Nu știm voi, dar noi suntem curioși ce va urma 😀

Pozele de la vânătoare aici. 😉

Advertisements